SUHA MARINA

Ovo je cjelogodišnja operacija gdje smo spremni pružiti vam pouzdanu uslugu.
Hala se nalazi u novoj industrijskoj zoni Zadra, samo 4 km od poznate marine Dalmacije u Sukošanu.

Zasigurno ćete cijeniti prednost da se plovilo opere slatkom vodom, osuši prije zime i spremi u objekt čuvan video nadzorom i alarmom.
Sva se usluga na koju čete računati mora unaprijed dogovoriti telefonom ili mailom.


Zaštita plovila folijom i termičkom obradom

Postupak je to konzerviranja broda kojeg se tako štiti od svih vremenskih utjecaja, snijega, leda, kiše, te UV zraka. Ovim načinom zaštite broda anuliraju se maksimalno sva oštecenja koja mogu nastati izvan plovne sezone. Zaštita plovila shrink wrap postupkom izvodi se tako da se preko cijelog plovila navuče folija koja se termičkom obradom stisne i time je u potpunosti spriječen ulaz vjetra, kiše i snijega ispod folije a pruža vašem plovilu dugotrajnu i sigurnu zaštitu izvan plovne sezone.

Održavanje plovila

Vršimo uslugu održavanja plovila kako bi Vaši brodovi spremno dočekali sezonu. Svim korisnicima na raspolaganju struja, voda, uređaj za pranje pod pritiskom (miniwash).

Sigurnost

Odlagalište brodica u potpunosti je ograđeno visokom ogradom i opremljeno sigurnosnom kamerom sa mogućnosti prikaza uživo putem računala ili pametnih telefona.

Transport

Uz pohranu nudimo i uslugu prijevoza brodice do obližnje željene lokacije.

Osiguranje

Svi objekti osigurani su odgovarajućom policom osiguranja.

Korisnicima pružamo usluge kompletnog održavanja plovila, u mogućnostima smo organizirati odgovarajući transport, servis, popravak. Dostupni smo 24 sata na dan.Istaknute marke proizvoda

TOP